Adatkezelési tájékoztató

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: http://cpsvis.hu.

Melyek azok a személyes adatok amiket gyűjtünk, és milyen céllal gyűjtjük azokat

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Kapcsolati adatok

További információk

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

JOGI NYILATKOZAT

Felelősség korlátozása:

Nagy László mint a cpsvis.hu honlap tulajdonosa.

1. Nagy László semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
– Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
– Bármilyen meghibásodás bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
– Bármely levél – függetlenül attól hogy papír vagy elektronikus formában érkezett – de főleg
bármilyen adat elvesztése.
– Bármely szoftver nem megfelelő működése.
– Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

2. Nagy László nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

3. Nagy László fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, frissítse, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, vagy megszüntesse. A weboldal felhasználója elfogadja, hogy a weboldal módosításából, frissítéséből, működésének felfüggesztéséből, illetve megszüntetéséből eredő kárért felelősséget nem vállal.

Szerzői jogok

Az oldalon található összes információ, fotó, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete Nagy László kizárólagos tulajdonát képezi, amely szerzői jogvédelem alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról).

Ezek felhasználása, a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.
Az oldal bármely elemének felhasználásához a Nagy László előzetes írásbeli engedélye szükséges.